Kökpınar Ortaokulu

Telefon : E. GÜRHAN 05346324070
WEB https://kokpinarortaokulu.meb.k12.tr
Adres : GÖKPINAR KÖYÜ GÖKPINAR KÜME EVLERİ ERZINCAN TERCAN KÖKPINAR ORTAOKULU SİTESİ ERZINCAN TERCAN KÖKPINAR ORTAOKULU BLOK NO 54/4 TERCAN / ERZİNCAN
VİZYON : Öğrencilerimizi zeka düzeyleri, kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkarmak, onların eğitime karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizi teknolojiyi kullanan, kendisiyle barışık, hoşgörü ve öz güvenli bireyler olarak, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda yetiştirmek; Türk toplumunun milli ve ahlaki değerlerini önemseyen insanlar yetiştirmektir. Öğrencilerimizin severek geldiği bir okul ortamı hazırlamak için varız.
BAŞARILAR : 2015-2016 eğitim öğretim yılı ikinci dönem TEOG´da Türkçe dersi başarı ortalamasında ilçe birincisi olduk.

Saatler : 08.30-15.20
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer sistemi
Servis : Okulumuz taşıma merkezi olduğundan her gün 6 farklı köyden öğrenci gelmektedir.
Ulaşım : Ulaşım köy minibüsleri veya taksi ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Köy
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine uzaklık: 37 km